Bengtskär för grupper

 

Suomeksi

In English

Startsida

Historik

    2006 Bengtskär 100 år

    Boken om Bengtskär

    Utmärkelser

Service & Bokning

    Läge

    Dagliga kryssningar

       Skärgårdens märkesrutt

    Övernattning

    Grupper

    Konferenspaket

    Egen båt

    Café Båkjungfrun

    Prislista

Vintertid

Natur

Länkar

FAQ

Bildgalleri

 

 

Beställningstrafik

 

Från april till oktober kör ett tiotal charterbåtar till Bengtskär enligt beställning. Beställningsturer och kryssningar från Kasnäs eller Rosala kan bokas via oss. För grupper kan övernattningar eller dagsbesök bokas varje dag 1.5 - 30.9.

Körtid till Kasnäs är från Helsingfors ca 2,5 h, från Åbo ca 1,5 h och från Tammerfors drygt 3 h. Båtfärden tar 1 h - 1 h 15 min beroende på båten och vädret. Båtarna som används är samma som kör Skärgårdens Märkesrutt, och dessutom används några mindre båtar. Största gruppstorleken som ryms i en båt är 75 personer, men större grupper kan också bokas genom att använda flera båtar för samma grupp.

Kontakta oss för offert!

 

Exempelprogram:

11.30 Kasnäs-Bengtskär

12:45 Ankomst till Bengtskär, guidning

          Tid att bekanta sig med ön, fyren och utställningarna

          Lunch

15.15 Bengtskär-Kasnäs

16:30 Ankomst till Kasnäs

 

Ett besök på Rosala Vikingacentrum kan också ingå i resan. Vi skräddarsyr resan efter era behov och ordnar vid behov även busstransporter. Mer information om våra resebokningar hittar du här.

 

Övernattning för grupper 

 

Sex fyrvaktarrum har iståndsatts till fyra personers hotellrum, pietetsfullt och i fyrens anda. Grupper som utnyttjar hela övernattningskapaciteten kan bokas, med väderreservation, varje dag från och med början av maj till och med slutet av september. 

BOKNINGSLÄGET JUST NU

Observera att bokningsläget kan ha ändrat sedan den senaste uppdateringen. Aktuella uppgifter, offertförfrågningar och bokningar görs på telefonnummer 040-218 2960 eller via e-post info@bengtskar.fi

Konferenspaket

Konferenspaket kan bokas, med väderreservation, varje dag från och med början av maj till och med slutet av september. Mera information här

Privata tillställningar under sommaren (bröllop, födelsedagar m.m.)

Hård vind och höga vågor hindrar landstigning i medeltal en gång per månad under sommaren och lite oftare under vår och höst. Vi strävar förstås efter att alla våra kunder ska få en trivsam vistelse på Bengtskär och ett positivt minne att bära med sig, därför finns det vissa begränsningar vi måste ta i beaktande också när vi ordnar privata tillställningar.  

Under sommarsäsongen kan vi tyvärr inte under öppethållningstiderna 10.00-19.00 stänga utrymmen för övriga besökare. Mat- och kaffeservering går att ordna i caféerna, men det är bra att veta att antalet besökare på fyren en solig dag kan överstiga 300 personer.

Däremot är hotellvåningen inklusive konferensutrymmet stängda för dagliga besökare. Här kan privata tillställningar ordnas för övernattande grupper som bokar hela våningen (så fungerar till exempel våra konferenspaket). Beakta tiderna för check in och check out kl. 14.00 och 11.00. Kvällstid efter kl. 19.00 har vi möjlighet att boka också caféutrymmen för privata tillställningar. Rekommenderar storlek på gruppen är 10-20 personer. Ta kontakt så planerar vi en fungerande och lyckad helhet! 

 

 

Vårt bokningskontor i Rosala, se www.rosala.net har följande öppettider just nu:

10.9 - 15.12.2017 Må-fre 9.00-14.00

8.1 - 13.4.2018 Må-fre 9.00-14.00

Postaddress: Reimarvägen 5, 25950 ROSALA

Tel 040-2182960

info@bengtskar.fi 

 

     

 

startsida  |  historia  |  bengtskär 100 år boken om Bengtskär utmärkelser

service och bokning  |  läge  |  dagliga kryssningar  |  övernattning  |  grupper  |  konferenspaket  |  egen båt

prislista  |  meny  |  natur  |  bildgalleri  |  länkar  |  FAQ  |  nyhetsarkiv

Copyright © Bengtskär Ab 2017